tesa - Solutii cu benzi adezive la dispozitia intregii lumi !

Compania tesa SE, membra a grupului german Beiersdorf, reprezinta unul dinte cei mai mari producatori de benzi adezive din lume, cu aplicare in, practic, toate sectoarele din industrie. Fabricile noastre din Europa si din alte colturi ale lumii produc o paleta larga de benzi simplu si dublu adezive, care satisfac necesitatile clientilor nostri in mod rapid, eficient si profesional.

Cele 51 de filiale internationale, 3600 de angajati, dintre care 1600 in Germania, livreaza produse tesa in peste 100 de tari. Printre aceste tari este parte si Republica Moldova cu reprezentanta exclusiva, din 2001 la compania BilasCrom S.R.L.

In gama de produse tesa SE, se numara  benzi adezive destinate ambalarii, mascarii si protectiei, montarii si fixarii pe diverse suprafete, izolarii cablurilor, marcarii si legarii in instalatii electrice.

Produsele noastre isi demonstreaza zilnic calitatile in conditii deosebite de lucru si sunt supuse unui control riguros continuu. Toate informatiile si recomandarile sunt furnizate in baza experientei practice. In cazul in care produsele tesa prezinta interes pentru compania Dvs., echipa noastra este in masura sa va ofere intreg suportul tehnic de care aveti nevoie.

Varietatea de industrii si domenii in care se utilizeaza produsele tesa, este impunatoare.  In Republica Moldova dispunem de majoritatea celor mai solicitate produse tesa de o diversa destinatie. 


Informatia despre aceste produse o gasiti in continuare, accesind link-urile respective, la cataloagele solicitate. 






Aplicatii Industriale


Reparatii Auto

Rom Eng

Benzi Dublu-Adezive

Rom Eng

Industria Electronica



Imprimare flexografica

Solutii Zugravire

Industria Cartonului Ondulat
Industria Mobilei


Livrari Sigure

 

Industria panourilor vizuale


Solutii Ambalare

Rom Eng

Solutii Marcare

Rom Eng


Arts & Entertainment
Solutii Reparatii