diaures-Txtarea.png

DIAURES - Cea mai buna alegere

pentru imprimarea adeziva

In baza tipurilor de suprafete exterioare, adica stratului superior, produsele companiei DIAURES se clasifica in urmatoarele categorii:
Hârtie fara strat de acoperire din particule de creta

Hârtie cu strat de acoperire din particule de creta

Pelicule PVC / PP

Materiale Speciale

DIAPRINT

DIAPRINT 60

DIAPRINT 70

DIAPRINT 90

DIAVELLUM

DIALASER

DIACOPY

DIACOLOUR

DIACOLOR

DIACOLOR

DIACOLOR

DIAFLUO

DIAFLUO

DIAFLUO

DIAFLUO

DIACOAT

DIACOAT 90

DIAGLOSS

DIALUX

DIAMATT

DIAMIRROR

DIAMIRROR 90

PVC GLOSS WHITE

PVC MATT WHITE

PVC GLOSS CLEAR

PVC COLOUR

PVC COLOUR

PVC COLOUR

PVC COLOUR

PVC COLOUR

PVC FLUO

PP GLOSS WHITE

PP GLOSS CLEAR

ACETATE GLOSS CLEAR


DIAFOIL

DIAFOIL

DIAFOIL

DIAFOIL

SILK

TYVEK

DOUBLE FACE PVC CORE

DOUBLE FACE PAPER CORE

COVERALL

LAID PAPER

CF PAPER

RECYCLING

DIABOARD 170

DIABOARD 240

DIABOARD 180

HOLOGRAPHIC PVC

OFFSET 60#/80#

CAST COATED 60#/80#

SEMI GLOSS 60#/80#


Tipurile de adezivi utilizati de catre compania DIAURES:

Permanent
Adeziv universal destinat pentru aplicatii generale de etichetare la temperatura camerei. Convertabilitate excelenta, proprietati bune la taierea in ploter.Se caracterizeaza ptrintr-o stabilitate dimensionala foarte buna, atunci cind este laminata pe filme de plastic.

Semi-permanent
Este detasabila pentru o scurtă perioadă de timp inainte de a deveni permanenta. Este flexibila în cazul în care eticheta este aplicata incorect si trebuie sa fie scoasa si reaplicata corect.Nu se deformeaza in timpul taierii. Potrivita pentru aplicarea în dimensiuni mici (stickere).

Detasabil
Amovibilitate buna atit pe termen scurt cit si pe termen lung. Aderenta scazuta finala la o mare varietate de suprafete, fara a provoca daune sau reziduuri. Amovibilitatea va varia în funcţie de timp,suprafata aplicata, şi de conditiile ambientale. Caracteristici bune pentru aplicatii exterioare.

Adezivitate scazuta
Aderenta initiala foarte redusa. Fara reziduuri la indepartare. Potrivita pentru etichete de dimensiuni mari. Etichete pentru ochelari, aparate de uz casnic, hi-fi.

Adezivitate puternica
Detine proprietati excelente de adeziune. Potrivit pentru suprafete neregulate si aspre. Eliminarea provoaca distrugerea suprafetei pe care s-a aplicat.

Adezivitate foarte puternica
Adezivitate initiala mare, aderenta finala fiind, foarte puternica. A fi utilizata atunci cind este necesata o adeziune extrem de puternica; ex. textile, placi, adezivitate dubla.

Permanent pentru suprafete din polietilena si polipropilena
Detine proprietati excelente de aderenta, avind o aderenta initiala ridicata. Potrivita pentru etichetele de plastic. Se caracterizeaza printr-o stabilitate dimensionala foarte buna atunci cind sunt laminate pe filme de plastic.

Adeziv cu acoperire permanenta transparenta
Bun pentru acoperirea materialelor tipărite. Aderenta buna pentru aplicaţii generale de etichetare.

Adeziv permanent - solubil in apa
Se potriveste petnru etichete predestinate sticlelor ce urmeaza a fi reciclate.

Constructia tipica a autoadezivelor consta din:

  • Fata (partea superioara)
  • Adeziv de acoperire
  • Strat de Siliciu
  • Hirtia de protectie
Fiecare dintre aceste elemente are caracteristici specifice pentru a satisface cele mai exigente cereri. La prima vederea o foaie de hirtie autoadeziva pare a fi la fel ca orice alta foaie de hartie, doar ca un pic mai groasa, si ca detine niste culori putin mai diferite.Figura data prezinta elementele de baza ale unui produs autoadeziv
a) Fata (Partea superioara) - Fata este suprafata care urmeaza sa fie imprimata: aceasta necesita versatilitate, caracteristici estetice şi standarde inalte de calitate.
DIAURES ofera o varietate larga in functie de tipul si calitatea de imprimare, precum si etichete destinate utilizarii finale.

b) Adezivi - performanta si succesul produsului final este determinata in mare masura de calitatea stratului adeziv care are cele mai inalte caracteristici tehnice.
Pentru toate materialele din gama de produse oferite de compania DIAURES, este utilizat numai adezivul acrilic, pe baza de apa.


Proprietăţile adezivului:

  1. Detine o aderenta buna initiala
  2. Aderenta excelenta in general
  3. Potrivit pentru o gama larga de aplicatii industriale
  4. Rezistenta buna la razele ultra-violete
  5. Rezistenta buna la invechire
  6. Transparenta foarte buna

c) Partea inferioara - numita si "Hirtia de protectie", este proiectata sa protejeze si sa mentina calitatea si prospetimea adezivului,
inainte si dupa imprimare. Partea inferioara poate constitui, de asemenea, suport pentru fata, dind stabilitate in timpul etapelor de imprimare si finisare.
Partea inferioara a hirtiei DIAURES este neimprimata, factor important in versatilitatea de imprimare.

Partea inferioara a hirtiei DIAURES poate fi fara sau cu striatii la 38mm spatierea standard, cu posibilitatea realizarii altor dimensiuni, disponibile la cerere.